Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

CHEVI-TREN

Παρασιτοκτόνο-Εντομοκτόνο με παρατεταμένη δράση,ακίνδυνο για περιστέρια και άλλα είδη πτηνών.

ΣΥΝΘΕΣΗ (300 ml περιέχουν:)
2-Chlor-1-(2,4,5-trichlorphenyl)-vinyl-dimethyl-phosphat     3000 mg.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Έλεγχος και καταπολέμηση των εξωπαρασίτων στους περιστερώνες και τα κλουβιά μεταφοράς (κόκκινο ακάρι,τσιμπούρια,ψύλλοι,ψείρες στο φτέρωμα.). Επίσης καταπολεμά κουνούπια, μύγες και άλλα έντομα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Διαλύουμε 60 ml CHEVITREN (3 δοσομετρικά καπάκια) σε 2 λίτρα νερό.
Ψεκάζουμε τον περιστερώνα και όλα τα σκεύη με το διάλυμα που φτιάξαμε πολύ καλά,σε σημείο που να φαίνονται σταγόνες στις επιφάνειες.
Τα περιστέρια μπορούμε να τα βουτήξουμε μέσα στο διάλυμα που έχουμε φτιάξει για 1 λεπτό από τον λαιμό και κάτω.Το κεφάλι και τον λαιμό μπορούμε να τα βρέξουμε από το διάλυμα με μια βούρτσα.

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Τα παράσιτα που έρχονται σε επαφή με το διάλυμα φονεύονται αμέσως.Τα παράσιτα που είναι κρυμμένα στις σχισμές του περιστερώνα φονεύονται περίπου μετά από 1 εβδομάδα εξαιτίας της έλλειψης τροφής.Μετά από ένα ψεκασμό με  CHEVITREN ο περιστερώνας απαλλάσσεται από μύγες για 2 μήνες περίπου.
Το CHEVITREN είναι ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα.Ακόμα και νεαρά περιστέρια μπορούνε να παραμείνουν στη φωλιά όταν ψεκάζουμε.Δεν είναι απαραίτητο να καλύψετε τα δοχεία της τροφής και του νερού. Για να διατηρηθούν οι φωλιές χωρίς παράσιτα,πρέπει να τις πλύνετε με διάλυμα CHEVITREN πριν αφεθούν εκεί τα αυγά.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Σε ξηρό και δροσερό χώρο.Πρέπει να ετοιμάζετε φρέσκο διάλυμα πριν από κάθε ψεκασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Να μην χορηγείτε σε περιστέρια και πτηνά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.Να φυλάγεται μακριά από τα παιδιά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Φιαλίδια των 300 ml. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου