Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

VI-SPU-MIN

VI-SPU-MIN περιέχει όλα τα περιστέρια σημαντικά μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα. Έτσι Στηρίζει VI-SPU-MIN είναι ένα προϊόν που θα πρέπει να χορηγείται πάντοτε, όταν τα περιστέρια εκτεθειμένα σε αυξημένο ρύπανσης. Αυτό σημαίνει ότι από τη σύζευξη μέχρι την εναπόθεση των αυγών, κατά τη διάρκεια της ανατροφής των νεαρών πουλιών, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλαγής φτερώματος.

ΣΎΝΘΕΣΗ:
- Ανθρακικό ασβέστιο,
- Όξινο φωσφορικό ασβέστιο,
- Διττανθρακικό νάτριο,
- Χλωριούχο νάτριο
- Η βιταμίνη D3
- Μαγγάνιο
- Ο ψευδάργυρος
- Σίδερο
- Χαλκός
- ιώδιο
- Cobalt
- Σελήνιο

ΧΡΉΣΗ:
Σας συνιστούμε να διαχειριστεί VI-SPU-MIN από τη σύζευξη μέχρι την εναπόθεση των αυγών κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια της ανατροφής των νεοσσών 3 φορές ανά εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 1 x την εβδομάδα και κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλαγής φτερώματος 3 φορές ανά εβδομάδα.
VI-SPU-MIN μπορεί να δοθεί σε μικρά μπολ διατροφή για την ελεύθερη διάθεση των περιστεριών ή μπορεί να αναμιχθεί κάτω από το βρεγμένο ζωοτροφών.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Το ορυκτό ζωοτροφών έχει σχέση με πλήρεις ζωοτροφές υψηλότερες περιεκτικότητες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και επιτρέπεται να τρέφονται με τα περιστέρια μόνο μέχρι ποσοστού 7,5% του ημερήσιου σιτηρεσίου.

ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ:
- 20 g (1 γεμάτη κουταλιά) σε 1 kg ζωοτροφής

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
- 1 kg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου